About

De BE THE LIGHT collectie is in samenwerking met Lizanne door Imagefactoy ontworpen. Elk kledingstuk wordt met behulp van de drukpers door imagefactory bedrukt. We vinden het uiterst belangrijk dat elk kledingstuk perfect afgewerkt en met goede kwaliteit de deur uit gaat. 

Eliane van Schaik

Elk kledingstuk wordt in beeld gebracht door top fotografe Eliane van Schaik. Wij zijn dan ook ontzettend blij met deze samenwerking. 

Eliane:"Fotografie is altijd al belangrijk voor mij geweest. Vroeger wilde ik van alles foto's maken. Dit heb ik nu verder ontwikkeld tot mijn werk en hobby. Sinds november 2015 fotografeer ik officieel onder de naam Eliane van Schaik Photography. Meer van mijn werk is te vinden op www.elianevanschaikphotography.com"

Imagefactory

Kimberley Bol: "Als merchandise agente van BE THE LIGHT ben ik op alle shows en events met de officiële BE THE LIGHT stand! Ook bezoek ik elk BE THE LIGHT-kamp met onze artikelen zodat jullie op kamp kunnen shoppen en de rest van de kampweek in style rondlopen.

Samen met mijn zus Shannon produceer ik deze merchandise. Elk kledingstuk wordt één voor één gemaakt met veel liefde en passie. We hebben regelmatig meetings met Lizanne voor nieuwe ideeën en ontwikkelingen. Niets is te gek en alles kan bij ons! 

Heb jij nog een super leuk idee voor de collectie aan te vullen? Mail het gerust door naar ons!"